L o a d i n g
SERVICII

Proiecte integrate de design interior

Putem gestiona proiecte integrate de amenajări interioare, pentru diferite spații, precum rezidențiale, corporate sau comerciale. În procesul de lucru, avem o abordare integrată, în care designul este conceput cu sprijin din partea întregii noastre echipe multidisciplinare.

Consiliere specializată

Serviciul de design interior include sesiuni de consiliere către client, în care experți din diferite discipline din cadrul echipei noastre propun soluții inovatoare, ținând cont de limitările și constrângerile spațiului, și sprijină clientul în alegerea celor mai potrivite detalii.

Proiectare, randări și
clipuri video walk-through

Echipa de proiectare tehnică poate livra randări și clipuri video de tip walk-through pentru a prezenta detaliat propunerea și a face toate modificările dorite de către client, înainte să se apuce de treabă.

Execuția amenajării & fabricarea pieselor de mobilier

Echipa de arhitecți lucrează împreună cu echipa de proiectare tehnică, pentru a ajunge la cea mai bună variantă. Se fac toate măsurătorile necesare la fața locului și se începe execuția, cu o durată între 1-6 săptămâni, în funcție de complexitatea proiectului.

Livrare
& Montaj

Echipa noastră de tehnicieni livrează mobilierul și îl asamblează conform planului în spațiul dedicat.

Formular de cerere ofertă

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.