L o a d i n g

Serviciile Noastre

Execuție mobilier la comandă

Clientul vine la æthos cu proiectul gândit și schițat de către arhitectul sau designerul dorit, iar noi ne ocupăm de fabricarea mobilei. Măsurăm la fața locului și facem ușoare adaptări, dacă este cazul, pentru a asigura funcționalitatea proiectului final.
După ce executăm mobilierul într-un timp optim, echipa de tehnicieni o livrează și montează cu grijă în spațiul clientului. Rezultatul final este o piesă de mobilier durabilă și integrată armonios în designul spațiului.

Proiectare mobilier personalizat

În proiectarea mobilierului personalizat, echipa de proiectare tehnică schițează conceptul în funcție de nevoile și preferințele clientului, cu sprijin din partea colegilor cu expertiză în arhitectură și design, pentru un proces simplificat și eficient.
Creăm simulări 3D pentru a ajunge împreună la soluția finală, iar pe durata proiectului, ne consultăm cu clientul în alegerea celor mai potrivite materiale și finisaje.

Proiecte integrate de design interior

Pentru proiectele de amenajări interioare, avem o abordare integrată, în care designul este conceput de echipa noastră multidisciplinară. Echipa de arhitecți lucrează împreună cu echipa de proiectare tehnică, pentru a găsi soluții inovatoare, ținând cont de limitările și constrângerile spațiului, iar clientul are acces oricând la experți din fiecare disciplină pentru consiliere și clarificări.
Realizăm simulări 3D și clipuri video de tip walk-through pentru a prezenta detaliat propunerea, facem toate măsurătorile necesare și executăm amenajarea finală, de la proiect, la cheie.

Formular de cerere ofertă

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.