L o a d i n g
PROIECTE » Comercial

Sunshine Center, Chairman’s Office - Hanoi, Vietnam

Tip proiect: Proiect de design interior

Galerie

Biroul managerial al Sunshine Group este situat la etajul 10, extins către etajul 11 cu o suită cu dormitor, în clădirea Sunshine Center de 36 de etaje, din orașul Hanoi, Vietnam.

Spațiul se bucură de deschideri vaste către zona de sud-est a orașului, fără alte clădiri înalte în apropiere, lucru ce permite o lumină naturală bogată în interior.

Biroul managerial include zone de lounge, zonă de luat masa, zonă de așteptare, biroul onorific al directorului, recepție și o zonă de acces impresionantă.


Echipa noastră a conceput proiectul de amenajare a acestui birou abordând un stil clasic cu influențe art-deco și contemporane. Stilul clasic se reflectă în axialitatea, centralitatea, accentele și verticalitatea fiecărui spațiu. Influențele art-deco și contemporane sunt redate prin designul clădirii, prin caracteristicile high-tech și prin combinare materialelor precum metal, piatră și piatră cu elementele de iluminat.

Formular de cerere ofertă

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.