L o a d i n g
PROIECTE » Comercial

Sunshine Marina Bay - Nha Trang, Vietnam

Tip proiect: Proiect de design interior

Echilibrul dintre funcționalitate și rafinament în designul interior

Pentru o serie de apartamente cu un dormitor și cu două dormitoare, echipa noastră a realizat 3 propuneri de proiect de design interior. Fiecare propunere abordează un stil diferit, pentru a întâmpina preferințele variate ale potențialilor clienți: modern, clasic și minimalist.

Galerie

Stil Clasic

Această propunere de design pune accentul pe eleganță și rafinament, îmbinând elemente tradiționale cu detalii luxuriante. Mobilierul este amplasat strategic, creând un flux funcțional și spații bine definite. Randările interioare redau atmosfera caldă și sofisticată a stilului clasic și evidențiază detalii arhitecturale și elemente decorative deosebite. Moodboard-urile propuse atât pentru apartamentul cu un dormitor, cât și pentru cel cu două dormitoare și living, explorează o paletă de culori calde și primitoare, cu accente dramatice de negru și detalii aurii elegante.


Stil Modern

Această propunere se bazează pe un design contemporan, cu accente rafinate, aducând un aer jovial și dinamic în fiecare încăpere.Planurile apartamentelor sunt proiectate pentru a maximiza spațiului și pentru a integra caracteristici moderne, precum iluminarea smart și soluțiile de depozitare discrete. Mobilierul prezintă forme geometrice rotunjite și un joc între lucios și mat. Moodboard-urile propuse evidențiază nuanțe luminoase, cu accente vibrante, combinații de texturi organice și elemente futuriste.


Stil Minimalist

Propunerea de design în stilul minimalist se concentrează pe  simplitate și funcționalitate, cu un design care susține spațiul deschis și liniile curate. Planurile celor două tipuri de apartamente sunt gândite să ofere un sentiment de liniște și ordine. În randările interioare, se observă mobilierul și accesorii simple, dar impunătoare, în culori neutre și tonuri luminoase. Moodboard-urile evidențiază texturi organice și forme abstracte.

Formular de cerere ofertă

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.