L o a d i n g
PROIECTE » Rezidențial

MOULDING MARVEL PENTHOUSE

Întregul concept este dezvoltat pe ideea de contrast, între culori deschise și închise, materiale naturale și perfect finisate, linii curbe și drepte, zone publice și private.
Intrarea grandioasă te întâmpină cu o combinație de materiale naturale. Elementele verticale te invită și te ghidează, transformându-se, în întreaga reședință, din lemn în aur și înapoi în lemn.Geneza lor, de-a lungul aleii, te duce de la intrare, mai întâi la luxul din livingul oaspeților și sus prin scara monumentală spre zona privată. Aceleași elemente te îndrumă și de la intrare în sala mare, cu șemineu, și apoi în zona familiei.Detaliile de marmură și aur domină zonele de zi și cele de luat masa, creând un decor extravagant pentru a te bucura de evenimente cu invitații sau cu familia.Terasa generoasă, cu piscina ca piesă centrală, oferă o ambianță de neuitat, cu zona de bar și zona de dușuri luxuriante. Noaptea, terasa se transformă într-un spectacol de lumini, îmbinat perfect cu priveliștea orașului.

Formular de cerere ofertă

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.